Medewerking aan Kerstconcert Christelijk Vrouwenkoor Pro Musica

Kerstconcert posterOp zondagmiddag 20 december geeft Christelijk Vrouwenkoor Pro Musica uit Leens traditiegetrouw een kerstconcert, deze keer met medewerking van Vocaal Ensemble Het Hoogeland uit Kantens. Samen hebben wij een prachtig programma voor u samengesteld!

In de sfeervolle Petruskerk in Leens zullen beide koren een mooie selectie Kerstliederen uit verschillende landen ten gehore brengen. Ook zal pianiste Liesbeth Wildeveld een instrumentaal intermezzo verzorgen. Pro Musica staat onder de bezielende leiding van dirigent John Schreurs en Vocaal Ensemble Het Hoogeland wordt enthousiast geleid door dirigente Mirna Westra.

Het concert begint om 16.00 u, in de Petruskerk , Zr. Westerhofstraat in Leens. Kaarten zijn zowel in de voorverkoop als bij aanvang van het concert te verkrijgen.In de voorverkoop kost een toegangskaart € 7,- , De voorverkoop start op 7 dec., bij Bakkerij Peters in Leens en op Oosterweg 7 te Kantens. en via de website van beide koren: www.promusicaleens.nl en www.vocaalensemblehethoogeland.nl

Een toegangskaart aan de deur van de kerk op 20 dec. kost € 8,50

Geplaatst in Concerten.